Εκτύπωση των χαρτών

2022-02-05

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι για πρώτη φορά και μετά από πολλές προσπάθειες ολοκληρώθηκε η  καταγραφή και χαρτογράφηση των μονοπατιών της περιοχής μας. Οι χάρτες των μονοπατιών μας έχουν εκτυπωθεί και τους έχουμε ήδη στα χέρια μας. 

 Ευχαριστούμε από καρδιάς την Δημοτική Αρχή του Δήμου Σιθωνίας, που μας διέθεσε τον συνεργαζόμενο με τον Δήμο Δασολόγο κ. Τουπλικιώτη Απόστολο, που χαρτογράφησε τα μονοπάτια και έκανε μια πρώτη αποτύπωση στον χάρτη. Ευχαριστούμε επίσης και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, που πρόθυμα ανέλαβε το κόστος της εκτύπωσης των χαρτών μας. Ευχαριστούμε ακόμα και την κ. Ματσούκα Πηνελόπη, υπεύθυνη της Anavasi editions, που με την εμπειρία της και τις πολύτιμες συμβουλές της καταφέραμε να έχουμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

Οι χάρτες είναι έτοιμοι να τους διαθέσουμε στους φίλους περιπατητές ντόπιους και ξένους, στα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής, στα τουριστικά γραφεία, στις εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού για την προβολή της Σιθωνίας κλ.π. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους περιπατητές αλλά και ένα ισχυρό μέσο για την προβολή  του πεζοπορικού τουρισμού στην Σιθωνία. 

 Ήδη είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ακόμα, ότι πολύ σύντομα θα έχουμε έτοιμους μεγάλους χάρτες υποδοχής, έναν σε κεντρικό σημείο του χωριού μας, έναν στον Παρθενώνα και τρεις στις αντίστοιχες εισόδους των μονοπατιών μας δηλ. στον Τριπόταμο, κοντά στο Μετόχι Γρηγορίου και κοντά στον Μασούτη. Και τότε θα σας γνωστοποιήσουμε και τον χορηγό της δαπάνης αυτής, που ολόψυχα τον ευχαριστούμε.