Το blog μας

Μετά τις εκλογές της 3ης Μαρτίου 2024 η νέα Διοικούσα Επιτροπή της ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. συγκροτήθηκε σε σώμα (πρ. 3/3024 της Δ.Ε.) ως εξής:

Η Διοικούσα Επιτροπή και η Πρόεδρος της ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. προσκαλούν όλα τα μέλη της σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στις 11:00π.μ. στον χώρο της Κοινότητας Ν. Μαρμαρά με θέματα:

Μετά τους δυνατούς αέρηδες, πολλά πεύκα σπάσανε και κλείσανε το πέρασμα σε αρκετά σημεία των μονοπατιών. Με την βοήθεια εθελοντών όπως του Παντελή Ρουσάκη, Τάσου Τζίμου και μελών της ομάδας μας κόψαμε τα πεσμένα πεύκα στα μονοπάτια της Πετράρας, Μύλου και Μάνας Νερού. Δεν σταματάει βέβαια και το σχολαστικό καθάρισμα των μονοπατιών από τα νεαρά...

6η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στις όμορφες Μηλιές του Πηλίου, 24-26 Νοεμβρίου 2023. Ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των δράσεων των φορέων, που δραστηριοποιούνται με την διάνοιξη, σήμανση, συντήρηση και ανάδειξη των μονοπατιών, απ' όλη την Ελλάδα. Προβληματισμοί για τον τρόπο χρηματοδότησης όλης αυτής της τεράστιας προσπάθειας, που μέχρι τώρα κατά...

Κάναμε έλεγχο του μονοπατιού προς Πετράρα. Πολλά πεύκα έχουν πέσει και έκλεισαν το μονοπάτι. Μετακινήσαμε όσα ήταν μικρά και μπορούσαμε να τα σηκώσουμε. Σε κάποια σημεία κάναμε παράκαμψη και καθαρίσαμε στο χρόνο που μας έμεινε τμήμα του μονοπατιού. Απομένουν τα μεγάλα πεύκα που θέλουν μηχανάκι και καθαρισμός του υπόλοιπου μονοπατιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τις εμπειρίες σας, φωτογραφίες ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να δημοσιευτεί στο blog μας.


Email: trails@sithonia-trails.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ