Το blog μας

Η "σκληροπυρηνική" ομάδα όπως την χαρακτηρίζει η φίλη μας Helga, την Κυριακή 29/5/2022 καθάρισε το μονοπάτι του Τριποτάμου στο κατέβασμα από τα Ανοίγματα προς το Ρέμα κάτω. Έχει πολλή δουλειά ακόμα στο υπόλοιπο τμήμα, γιατί τα χόρτα έχουν κλείσει σχεδόν το μονοπάτι.

Μετά από ένα σχεδόν χρόνο, το Αλώνι στα Ανοίγματα είχε εξαφανιστεί κάτω από τα χόρτα. Η Ειρήνη και ο Τάσος με το χαρτοκοπτικό τους έδωσαν την λύση!

Στις 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Στα Μονοπάτια της Σιθωνίας" με δύο πεζοπορικές διαδρομές, όπου συμμετείχαν περίπου 80 περιπατητές. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της πρώτης προσπάθειας. Ελπίζουμε να το απόλαυσαν όλοι οι φίλοι περιπατητές. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε θα συμβάλουν στην βελτίωση της επόμενης...

Οι προετοιμασίες για τις πεζοπορικές διαδρομές της 15ης Μαϊου γίνονται με εντατικούς ρυθμούς. Προέχει ο καθαρισμός των μονοπατιών σε βαθμό που να εξασφαλίζει την ασφαλή διέλευση των περιπατητών.

Η Διοικούσα Επιτροπή και η Πρόεδρος της ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. προσκαλούν όλα τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στις 11:00π.μ. στον χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου Ν. Μαρμαρά με θέμα: Εκλογή Διοικούσας Επιτροπής της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Ένα διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον μονοπάτι που διασταυρώνεται με το ρέμα του Στραβόλακα και παρακλάδια του σε αρκετά σημεία. Μια υπέροχη μέρα με πολύ όμορφη παρέα!!Οι στιγμές ανταμοιβής δεν έλειψαν!!


Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τις εμπειρίες σας, φωτογραφίες ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να δημοσιευτεί στο blog μας.


Email: trails@sithonia-trails.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ