Το blog μας

6η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στις όμορφες Μηλιές του Πηλίου, 24-26 Νοεμβρίου 2023. Ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των δράσεων των φορέων, που δραστηριοποιούνται με την διάνοιξη, σήμανση, συντήρηση και ανάδειξη των μονοπατιών, απ' όλη την Ελλάδα. Προβληματισμοί για τον τρόπο χρηματοδότησης όλης αυτής της τεράστιας προσπάθειας, που μέχρι τώρα κατά...

Κάναμε έλεγχο του μονοπατιού προς Πετράρα. Πολλά πεύκα έχουν πέσει και έκλεισαν το μονοπάτι. Μετακινήσαμε όσα ήταν μικρά και μπορούσαμε να τα σηκώσουμε. Σε κάποια σημεία κάναμε παράκαμψη και καθαρίσαμε στο χρόνο που μας έμεινε τμήμα του μονοπατιού. Απομένουν τα μεγάλα πεύκα που θέλουν μηχανάκι και καθαρισμός του υπόλοιπου μονοπατιού.

Στην κορυφή!!! Με νέους φίλους περιπατητές: την Άντζελα, τον Παναγιώτη, τον Γιασίν.

1-10-2023: Η ομάδα ανανεωμένη με μικρούς και μεγάλους νέους περιπατητές. Μία ομάδα ανέβηκε στις Τούρλες και μία άλλη έκανε μια πιο σύντομη διαδρομή μέχρι το Τυροκομείο του Καρρά.

23 Σεπτεμβρίου 2023: Μια μικρή πρωινή βόλτα για να περπατήσουμε και να τσεκάρουμε το μονοπάτι του Μύλου. Εκεί,που μέχρι και τον Ιούνιο είχε νερά και καταρραχτάκια, τώρα ούτε σταγόνα νερού και οι τεράστιες πέτρες θαρρείς παρακαλούν τον Θεό για λίγη βροχή.


Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τις εμπειρίες σας, φωτογραφίες ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να δημοσιευτεί στο blog μας.


Email: trails@sithonia-trails.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ