Το blog μας

Η ομάδα μας υποστήριξε και συμμετείχε στο 17ο Πέρασμα του Δραγουντέλι. Οι διαδρομές 5 και 6 πέρασαν μέσα από μονοπάτια που έχουμε αναλάβει την φροντίδα τους.

Συμμετοχή στην πεζοπορία στο "Μονοπάτι του Αλέξη Ζορμπά" που οργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιοχωρίου "Καστέλι". Η διαδρομή είναι μέσα σε δάσος από βελανιδιές και οξιές, χωρίς απότομες υψομετρικές διαφορές, συναντάει το ρέμα του Χαβρία σε αρκετά σημεία και έχει σημεία πολιτιστικού και μεταλλευτικού ενδιαφέροντος. Ήταν μια πολύ όμορφη και ευχάριστη διαδρομή...

Τοποθετήθηκαν τα δύο πρώτα stands με τον Χάρτη των Μονοπατιών, το πρώτο στο κέντρο του χωριού και το δεύτερο στον Παρθενώνα. . Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Πουρνάρη του Athina Palace Resort and Spa για την γενναιόδωρη προσφορά του. Απομένουν άλλα δύο stands, που θα τοποθετηθούν μετά την χορήγηση άδειας από την 3η ΔΕΚΕ, πάνω στον επαρχιακό δρόμο...

Πώς ήταν ο χώρος πριν και μετά τον καθαρισμό. Η πινακίδα με τις πληροφορίες για το δέντρο Ίταμος-Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης έχει καταστραφεί από βανδαλισμό. Τον καθαρισμό έκαναν με χορτοκοπτικά ο Παντελής Ρουσάκης και ο Θανάσης Μαλλίνης.


Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τις εμπειρίες σας, φωτογραφίες ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να δημοσιευτεί στο blog μας.


Email: trails@sithonia-trails.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ