Το blog μας

Ένα διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον μονοπάτι που διασταυρώνεται με το ρέμα του Στραβόλακα και παρακλάδια του σε αρκετά σημεία. Μια υπέροχη μέρα με πολύ όμορφη παρέα!!Οι στιγμές ανταμοιβής δεν έλειψαν!!

Σήμερα είχαμε περπάτημα και καθάρισμα του νέου μονοπατιού Πετράρα-Παλιόμυλος. Όπως πάντα πρωτεργάτες οι γυναίκες της Κον.Σ.Επ. Καφεδάκι σ'έναν καταπληκτικό βράχο με υπέροχη θέα στον Τορωναίο, γεμάτος γκιόλια με νερό και πάγο.

Την Κυριακή 27/2/2022 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα : 1. Τον απολογισμό δράσεων του 2021, 2. Οικονομικές καταστάσεις 2021 και 3. Προγραμματισμός δράσεων 2022.

Η Πρόεδρος της ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. προσκαλεί όλα τα μέλη της σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:00π.μ. στον χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου Ν. Μαρμαρά με θέματα:

Μεγάλη παρέα με παλιούς και νέους φίλους περιπατητές. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε μεγαλύτερη διαδρομή για να παρακάμψουμε το ρέμα του Μύλου, ανεβήκαμε από την Μάνα Νερού με το Μ5, μπήκαμε στο Μ7 από Γιωνά προς Μύλο και τέλος στο Μ10 προς Τούρλες. Στο τέλος όμως της διαδρομής η θέα από τις Τούρλες μας αποζημίωσε! Επιστρέψαμε από το Μ8 Τούρλες-Γιωνά και...

Μάνα Νερού- Παρθενώνας- Καμίνι- Μαρμαράς: Διαδρομή περίπου 10 χλμ. Αποφύγαμε τον Μύλο γιατί το Ρέμα είχε πολύ νερό και γυρίσαμε από τον δρόμο. Ακόμα μια απολαυστική πεζοπορία.

Μια γεύση με φωτογραφίες από το Βαρέλι που τράβηξαν η Δήμητρα με τον Νίκο, σε μια διαδρομή που δεν έχουμε ακόμα χαρτογραφήσει λόγω της δυσκολίας της.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι για πρώτη φορά και μετά από πολλές προσπάθειες ολοκληρώθηκε η καταγραφή και χαρτογράφηση των μονοπατιών της περιοχής μας. Οι χάρτες των μονοπατιών μας έχουν εκτυπωθεί και τους έχουμε ήδη στα χέρια μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τις εμπειρίες σας, φωτογραφίες ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να δημοσιευτεί στο blog μας.


Email: trails@sithonia-trails.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ